социјални мрежи

image

Актуелно

image image image image
Macedonian IPv6 Summit
LAN Fest Conference 2011
Јавна расправа за Национална политика за слободен софтвер
Е-трговија
Macedonian IPv6 Summit Од 29-30ти Јуни во конференциската сала на Борис Трајковски ќе се одржи настан под името Macedonian IPv6 Summit. Истиот ќе има предавања и работилница на тема IPv6. Повеќе информации на ipv6.mk Целата Сторија
LAN Fest Conference 2011 По понуда од организаторот на LAN Fest 2011, УО на ИКТ комората завзема став за подршка на настанот преку анимација и учество на наши заинтересирани членки. Во рамките на тоа обезбедени се  соодветни попусти  за  нашите членки при плаќањето на партиципацијата за учество на настанот.  Целата Сторија
Јавна расправа за Национална политика за слободен софтвер ИКТ комората во изминатиот период зема активно учество во јавната расправа за Национлната политика за слободен софтвер. Целата Сторија
Е-трговија Повеќегодишното залагање за ИКТ комората за популаризирање и овозможување на е-трговијата во РМ, се чини вродува со плод. Целата Сторија

Пресс

„Без пардон“-МТВ

По покана на Македонската телевизија, претседателот...

Избран нов претседател на ИКТ комора

Саша Огненовски е избран за нов претседател на ИКТ...

Членки на ИКТ

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

ИКТ Комора

Стопанска комора за информатичко-комуникациски технологии и услуги

Градиме одржливо општество со промовирање на економскиот развој. Така придонесуваме за подобар квалитет на живеењето во Македонија.

Документи

Превземете: - пристапница - формулар - барање